Psychopatova Anticharta

2. apríla 2020, golos, Politika Zo života

CIRKUSKOALÍCII sa jedno uprieť naozaj nedá. Sú maximálne „tvoriví“ v zavádzaní nových totalitných manierov do politiky Slovenskej republiky.

Včera psychopat s ústavnou väčšinou útočil na opozíciu, že „ohrozuje“ túto vládu. Tak nejako podobne burcoval „Kléma“ v 48mom proti svojim oponentom a poniektorí vedia, že ako to dopadlo.

No a dnes tá tragikomická „squadra“ štyroch Šašov zaklincovala „úctyhodným“ výkonom, keď tomuto národu pripomenula tiež jednu „skvelú podpisovú akciu“ z januára 1977.

Odcitujem zopár výpotkov dnešnej CIRKUSKOALÍCIE:

No a teraz zopár citácií ohľadom toho čo sa dialo v januári 1977 v bývalom Československu:

 

V 77mom si komunistickí papaláši vynútili na umelcoch SÚHLAS s „novými tvůrčími činy spjatými se zájmy našich pracujících, s humanistickými cíli naší socialistické společnosti a s politikou její vedoucí síly – Komunistické strany Československa“. Umelci sa svojimi podpismi zaviazali absolútnej podpore a pokore pred KSČ. Či už s tým súhlasili alebo nie, boli aj takí čo to podpísali s nadšením ale aj takí čo to podpisovali s prinútením či podvodom.

Dnes si „squadra CIRKUSANTOV“ vynútila SÚHLAS od svojich „podržtašiek“ v parlamente. Je to úplne ten istý systém práce a riadenia v 1977 ako aj teraz v 2020.