Založ si blog

Psychopatova myseľ I.

Kto si pamätá, že ako to bolo pred Veľkou nocou, tak možno pochopí, že ako „došlo“ teraz ku tomu plošnému testovaniu. Psychopatova myseľ nie je až tak zložitá, čo sa fungovania týka, vzorce má relatívne podobné.

Niekedy tuším vo štvrtok týždeň pred Veľkou Nocou sa psychopat vyplakával na plačovke. A novinári samozrejme v honbe za senzáciami ho chudáka stále bombardovali otázkami. Až ten „chudák“ nevedel, že čím by ich ohúril, tak vypotil to slávne „Obmedzenie pohybu“ počas Veľkej noci. Akože chápem, že epidemiológovia majú rozpracované určité scenáre, pripravené majú určité riešenia, ktoré následne logicky podľa scenára vyberú a dosadia. Lenže tu došlo k tomu, že chaotická psychopatova myseľ si vybrala jedno riešenie a dosadila ho do úplne iného scenára.

No stalo sa už to, že psychopat vypustil „Džina z fľaše“ a už sa s tým nedalo nič robiť. Tak neostávalo iné len potom v piatok začať hľadať 14tich „odborníkov na pandémiu“, ktorí by práve toto riešenie psychopatovi „požehnali“. Trvalo to tuším 2 dni, sobotu a nedeľu, kedy držal týchto chudákov psychopat „zavretých“, aby ich následne v nedeľu poobede postavil pred kamery, aby v priamom prenose dali veľké „pápežské“ požehnanie výplodu chorej mysle. Možno si niektoré detaily nepamätám dobre, napr. počet tých chudákov nemusí sedieť, ale čo si pamätám na 100% je to, že ANI JEDEN Z ODBORNÍKOV, ktorí vtedy vystúpili, vrátane p. Kaľavskej, NEPOUŽILI slovné spojenie „Obmedzenie pohybu“ a ani jeden z nich nevysvetľoval resp. nenavrhoval pred kamerami v priamom prenose nič, čo by to tzv. Obmedzenie pohybu pripomínalo. Kto chce, nech si nájde tú tlačovku. Jediný čo rozprával o „Obmedzení pohybu“ bol jeden PSYCHOPAT, ktorý pred týždňom už nevedel ako ohúriť, tak vypustil prvý nezmysel, čo ho napadol. Nič iné za obmedzením pohybu počas sviatkov vtedy nebolo.

A čo nasledovalo? Psychopat bol vo švungu, opäť všetko riešil, všetko komentoval, všade sa plietol, všetko chcel riadiť. Až nakoniec v tú slávnu stredu či štvrtok(?) to vypuklo. Polícia a vojaci dodržiavajúc presne to čo vybliakaval psychopat na plačovkách spôsobili takú dopravnú katastrofu, že to nemalo obdoby. A kto bol vinný?! No predsa policajný prezident a „aktívni policajti“! Pritom doteraz nebola prezentovaná absolútne žiadna analýza toho obmedzenia. Aký osoh z toho bol, aké „škody“ boli spôsobené atď.

S vedením (od slova vedieť) minulosti preto mohlo len málokoho prekvapiť druhé dejstvo v hre ONE psychopat SHOW. Že niečim prekvapí bolo isté na 100%, otázne bolo len, že akého zajaca vytiahne z klobúka.

A opäť chápem, že epidemiológovia majú rôzne scenáre a pripravené rôzne riešenia. Jedným z nich je aj TEORETICKÉ riešenie s názvom – PLOŠNÉ TESTOVANIE. Treba tiež chápať situáciu psychopata. Preferencie padajú ako 100kg olovená guľa nad magickou hlbočinou a v Bruseli majú z psychopata len srandu. Čo teda z neho vypadne, keď sa ocitne v jednej miestnosti na 3 minúty s Merkel? Viac času na toho trapka nemala. No predsa musí ŠOKOVAŤ, prišla jeho veľká chvíľa a ONE psychopat SHOW môže gradovať! Nikde na svete žiaden štát nemá dostatočné kapacity a možnosti na plošné otestovanie všetkých svojich obyvateľov! Dokonca ani Čína nie! Možno tak maximálne mestské štáty ako Monaco, San Maríno a pod. A tak sa hrdý psychopat s modrou knižkou hrdo udrie do pŕs a Merkel vyrazí dych sľubom, že lenON to dokáže! A opäť sa opakuje situácia z jari. Psychopat vypustil Džina z fľaše a tentoraz vláda mu ide robiť alibi. Samozrejme, že to nebolo pre psychopatove modré oči. Ten sa totiž hneď v tej istej vete ako oznámil plošné testovanie nezabudol vyhrážať, že podá demisiu, keď nie… A čo to znamená, že by všetci ministri prišli o fleky, vrátane Riška balónika, ktorý sa hneď po tých urážkach spred týždňa ponáhľal pochváliť „skvelý nápad“.

Zatiaľ čo počas Veľkej noci sme len zaťali zuby a mysleli si svoje, tak dnes sme už na smiech úplne celému svetu. Tento chorý nápad je absolútne nereálny, Slovensko na to nemá a nebude mať kapacity ani vybavenie. Áno, plošné testovania sa už dávno mali robiť! Ale v okresoch Bardejov, Námestovo! A hoci by aj bolo nariadené obmedzenie pohybu, pozatvárané školy, úrady, obmedzená „práca“ na 2 týždne! Takto by sa dalo bojovať s nákazou a aj ju prežiť. Lenže už počas leta malo ministerstvo zdravotníctva mať rozpracované plány aj na lokálne plošné testovanie a spracované scenáre spolu s riešeniami! Dnes ale vidíme absolútnu bezradnosť kompetentných a katastrofálne vyčíňanie psychopatovej mysle…

Posledný článok

18.05.2021

Dnes „Pravda“ definitívne prehrala boj o PRAVDU. Už pred rokom administrátor „perzekuoval“ úmyselne tento blog, tým keď použil dvojaký meter na môj článok a články iných autorov. A keď som mu to jednoznačne dokázal, tak vyhodil tento blog z Titulky, články sa už nezobrazovali v novej ponuke. Len preto, že som administrátorovi DOKÁZAL, že neférovo použil dvojaký [...]

PVV a čo si pod tým Plačkomier predstavuje

20.04.2020

Tak sme sa v posledný možný deň konečne dozvedeli, že čo je to PVV súčasnej CIRKUSVLÁDY DILETANTOV a že čo si pod tým PVV hlavný plačkomier predstavuje. Bol by som posledný čo by v súčasnej situácii vyčítal hocijakej vláde, ktorá by bola zvolená v čase začatia šírenia svetovej pandémie koronavírusu v Európe, že sa svojmu PVV venovala málo a že dokument [...]

Plačkomierove fantasmagórie No. 2

09.04.2020

Plačkomierov MÍĽNIK (prečítať si o tom môžete tu: Plačkomier dosiahol svoj míľnik) dopadol STRAŠNE. Normálny človek by sa od hanby pod zem prepadol a nevychádzal vonku dni až mesiace. Predvídať, že ako to celé skončí nebolo vôbec ťažké, lenže to by ste nesmeli byť plačkomierom obklopeným pätolízalmi. Teda až na milovníka mikrofónov, ten si to ešte [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

golos

Môj pohľad

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 38568x
Priemerná čítanosť článkov: 3214x

Autor blogu

Kategórie